• Winkel en catering - Il Tartufo - Delft

Winkel en catering - Il Tartufo - Delft

Il Tartufo is een bijzonder Italiaanse delicatessen & traiteur gelegen in het historische centrum van Delft. Aan een van de mooiste grachten, achter de Oude Kerk, vindt u hier een stuk authentiek Italië!
Iedere week wordt de winkel rechtstreeks bevoorraad met verse specialiteiten uit alle streken van Italië. Met een assortiment van meer dan 500 artikelen is Il Tartufo al jaren een van de grootste Italiaanse delicatessenwinkels van Nederland.

Uit de eigen keuken worden dagelijkse een tal aan traditionele Italiaanse gerechten bereid. Antipasti's (Caprese, Vitello Tonnato, enz.), Pasta's (Penne ai Funghi Porcini, Pasta alla Norma, Lasagne, enz.), Vlees gerechten (Scaloppina al Tartufo, Spezzatino, enz.) en nog veel meer.

Alle dagvers gerechten worden uitsluitend bereid met de beste ingrediënten en met erg veel liefde! Het is daarom uw adres voor de LUNCH en voor uw TAKE AWAY. Maar ook voor een besloten en intieme gelegenheid is de winkel een sfeervol locatie. U bent bij Il Tartufo hoe dan ook altijd van harte welkom! A presto!

Website

Minderbroerstraat 2